Stílusos

A divat lüktet. Az ujjunk rajta van a divat pulzusán. Hol követjük, hol formáljuk a trendeket. Örök versenyben vagyunk érted.

Vakmerő

Kreatívak vagyunk, korábbi ötleteinknek helyet kell adniuk a legújabb trendeknek. Állandóan változunk, hogy Te is állandóan változhass.

Egyedi

Mi azoknak szeretnénk örömet szerezni egyedi kínálatunkkal, akik a hétköznapokban élnek, de nem akarnak hétköznapiak lenni a tömegben.


Logó 2Nem tudunk beszámolni arról, hogy 1995-ben alakultunk, kézzel kezdtük varrni a ruhákat, és első boltunk mellé megvásároltuk az egész háztömböt, ahol ma a Pink Rose főhadiszállása található. 2015-ben alakultunk. Frissek vagyunk. Újak vagyunk. Hódítani akarunk.

Nem kézzel öltögettük össze a ruhákat. A legmodernebb eljárásokat használjuk a ruhák tervezése, festése, szabása során. Ami nem jelenti, hogy ruháink veszítenének bármit egyediségükből.

Ellenkezőleg, egy ruha nem csak attól lehet egyedi, hogy kézzel készül, hanem a gondos tervezéstől, kivitelezéstől és végül a megvalósítástól. Számunkra fontos, hogy amit kínálunk, valóban megszépítse viselője életét.

A Pink Rose-nak nincs főhadiszállása. Nem katonák vagyunk, és nem is fegyverrel akarunk hódítani. Lélekkel tervezünk, nyitott szemmel járunk a világban, meg akarjuk osztani másokkal azt, amit látunk, és formálni akarjuk a gondolkodását azoknak, akikkel kapcsolatban vagyunk.


Kollekcióink

A Pink Rose korábbi kollekcióinak megtekintése