A Pink Rose viszonteladók számára is kiváló választás.

A vásárlók igénylik az egyediséget. Szinte mindenki arra törekszik, hogy akár csak egy kicsit is, de más legyen, mint mások. Erre sokszor a magas árak miatt nincs lehetőség, mert ami egy kicsit is egyedibb, már csillagászati áron kapható csupán. Mi a Pink Rose-zal ezen az arányos szeretnénk javítani.

A Pink Rose stílusos, vakmerő, egyedi, örökmozgó, színes, megfizethető, limitált – mert egyediek akarunk lenni.

Kapcsolatfelvétel

Bárány Melinda
+36 30 883 6123
info@pinkrose.hu

A nőknek fontos, hogy kapjanak elismerést. És ebben a ruháknak kiemelt szerepe van. Azonban csak akkor tudják betölteni a nekik szánt szerepet, ha teljes mértékben tükrözik viselőjük személyiségét, ízlését, stílusát.

Sablon, megszokott ruhákból számtalan választási lehetőség van. De ízléses egyedi ruhákból már nincs olyan nagy kínálat. Illetve egyedibből még talán van, de sok tervező úgy gondolja, mindegy, mit csinál, hogy tér el a megszokottól, az már jó lesz. Pedig óriásit tévednek. Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy az egyszerű is lehet nagyszerű, csak tudni kell, mit várnak az emberek. Sok esetben csak egy hajszállal tér el egy ruha a sablontól, de ha jó helyen és jó technikával, elnyeri majd sokak tetszését.

Azokét is, akik szeretik a különlegeset, de munkahelyük szabályai miatt például nem engedhetik meg, hogy rikítóan, nagyon a megszokottól eltérő ruhában jelenjenek meg.

Ezért kell folyton alkalmazkodni az igényekhez és figyelni, hallgatni, ki miről álmodozik. Véleményünk szerint a vásárlók, ha elégedettek, hűségesek is. Épp ezért hosszú távon érdemes minket választani.